Maak kennis met onze Turbosound geluidssystemen

CyberDance Sound & Light profileert zich als totaalleverancier op gebied van evenemententechniek. Niet alleen voor feesten en festivals maar ook voor bedrijfsevenementen, modeshows, beurzen en congressen.  Naast het uitvoeren van eigen opdrachten ondersteunen we ook graag collega-verhuurbedrijven met advies, personeel en materialen.

Bij de uitvoering van onze producties maken wij gebruik van Turbosound geluidsystemen, waarbij we meer dan eens complimenten krijgen van klanten, bezoekers en (gast)technici. Daarom willen we je graag uitnodigen om nader kennis te maken met de systemen en hun warme, volle klank en power.

Heb je hier interesse in? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden om Turbosound te ervaren.

  Houd mij op de hoogte

  Voornaam

  Achternaam

  E-Mail

  Telefoonnummer

  Wat is jouw achtergrond?
  TechnicusProducentOrganisator

  Op welk soort evenement zou je de systemen willen inzetten?
  LiveArtiesten & inprik-actsEDMCorporate

  Voor welk publiek zou je de systemen willen inzetten?
  minder dan 1000 personen1000 - 2500 personen2500 - 5000 personen5000 - 10.000 personenmeer dan 10.000 personen

  Op welke manier zou je graag kennis willen maken met de systemen?
  In gesprek gaan om kennis te maken met de verschillende systemenEen offerte ontvangen voor een evenement waar ik bij betrokken benUitgenodigd worden op een evenement waar het systeem te beluisteren isEen demo-dag bijwonen waar ik hands-on de mogelijkheid heb om het systeem te testen

  Opmerkingen:

  Turbosound Flashline

  Turbosound Flashline is een large-scale line-array systeem bestaande uit hoorngeladen 4-weg aangestuurde line-array elementen  met een afstraling van 90 graden.  Aangevuld met de dubbel 18″ hybride subkasten is dit systeem geschikt voor de grootste in- en outdoor evenementen.

  Datasheet: Top | Sub

  Turbosound FlexArray

  Turbosound FlexArray is een middelgroot line-array systeem bestaande uit 3-weg topkasten (75 of 100 graden spreiding) aangevuld met 18″ en/of 21″ subkasten.  Afhankelijk van de configuratie is dit systeem goed inzetbaar voor kleine tot middelgrote evenementen.

  Datasheet: Top 75°Top 100° | Sub

  Overige Turbosound systemen

  Als aanvulling op de line-array systemen beschikken wij over een ruime voorraad conventionele systemen, floormonitors en randapparatuur.  Zo kunnen wij voor ieder evenement een passende set aanbieden met bijbehorende kennis en zijn we niet gedwongen tot het gebruik van systemen die niet geschikt zijn voor de locatie.

  Wat nou Adamson, dit systeem klopt gewoon!
  Crispy high, Impactfull mids en Muzikaal laag: een eerlijk systeem met veel ballen.

  Hilbert Visscher, Flashline

  Wat een goed klinkende set en onvoorstelbaar wat een power.

  Technicus Y, Flashline

  Ik prikte gisteren in op een Kara set maar dit is echt 10 keer beter!

  Technicus X, FlexArray

  Met Flashline heeft Turbosound het voor elkaar gekregen om de kracht, warmte en impact van de geliefde conventionele flood en flash systemen in een Line-Array te duwen.

  Tom van den Heuvel, Flashline