Festivals, EDM & Live2018-03-17T08:01:12+00:00

Festivals, EDM & Live

Als organisator van een evenement of festival wilt u graag de ultieme beleving bieden aan uw publiek.  De juiste toepassing van techniek is hier integraal onderdeel van.

Met creatieve designs, uitmuntend geluid en spectaculair licht, video en special FX ondersteunen wij al jaren dance-feesten, live-events en festivals door geheel Nederland en daarbuiten.
Onze apparatuur voldoet aan de hoogste standaarden waardoor veeleisende riders van populaire DJ’s of artiesten geen probleem vormen. Onze technici gaan tot het uiterste om van uw evenement een succes te maken.

Om u als organisator te ondersteunen in de totale productie kunnen wij in combinatie met de basistechniek ook zorg dragen voor stroomvoorziening, podiumbouw en site-verlichting. Hiermee heeft u slechts één aanspreekpunt voor het gehele technische aspect van de productie en worden communicatiefouten tussen verschillende partijen uitgesloten.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Recente projecten

ADE Audio Obscura

In samenwerking met Eswa Licht en geluid verzorgde Cyberdance de volledige truss constructie en verlichting welke tijdens ADE het centraal station van Amsterdam omtoverde tot evenementenlocatie! Na overleg met de lichtontwerper is onze ploeg aan [...]

Summerlake Festival 2018

8000 bezoekers die op 4 stage's konden genieten van : House, EDM, Hardsytle , Trance en Techno! De perfecte afsluiten voor het outdoor Festival seizoen!   Cyberdance was verantwoordelijk voor licht, geluid, video, en Special [...]

Ga naar de bovenkant