Dry Hire2018-10-14T17:17:53+00:00

Verhuurcatalogus 2018-2

Download hier de laatste versie.

Dry-Hire

In de loop der jaren hebben wij een ruime voorraad materialen opgebouwd, waardoor we in staat zijn om collega-bedrijven en andere entertainment-professionals te voorzien van de beste licht-, geluids- en video-apparatuur op basis van korte- of langetermijnverhuur.  Ook hierbij assisteren we graag op gebied van personeel en transport en verzorgen we graag een adviserende rol tijdens oriëntatie, planning en/of uitvoering.
Wij maken graag deel uit van uw team maar blijven hierbij neutraal en op de achtergrond. U bepaalt zelf onze betrokkenheid.

Met deze formule ondersteunen we vele bedrijven en freelancers die zich specialiseren in slechts één of enkele disciplines van het vak en bieden hen de mogelijkheid om zonder extra investeringen, werk en zorgen toch totaalproducties aan te kunnen bieden.  U doet waar u echt goed in bent, wij doen de rest!

Ook kleine en startende ondernemingen in de audiovisuele sector bieden we op deze manier de mogelijkheid om altijd te kunnen voldoen aan de vraag van de klant en zodoende gezond te kunnen groeien.

Nieuw in de verhuur

SRS Power Distribution

Begin Juni 2017 namen we met trots 7 nieuwe custom-built Power Distribution Units in ontvangst. Deze stroomverdelers werden naar ons ontwerp op maat gemaakt door SRS Light Design en zijn allemaal uitgevoerd volgens een zeer [...]

Ga naar de bovenkant