Om te kunnen blijven voldoen aan de vraag naar grotere en betere geluidssystemen is de voorraad verhuur uitgebreid met 54 kasten Turbosound Flashline en Flexarray inclusief subs, alle benodigde versterkers, rigging-frames en overige accessoires. Dit maakt dat wij nu beschikken over een, in de BeNeLux unieke, inventaris Turbosound waarmee we alle segmenten in de markt kunnen bedienen.

Met 11 drive units en 4-weg aansturing via lab-gruppen PLM20.000Q versterkers per line-array element is het Flashline systeem is één van de meest krachtige line-array systemen die momenteel op de markt zijn. Als aanvulling op het Flashline beschikken we tevens over het kleinere FlexArray systeem, aangestuurd door LabGruppen PLM10.000Q versterkers. Het FlexArray is in te zetten is in combinatie met het Flashline (bijvoorbeeld als downfill via conversion frames) maar ook stand-alone te gebruiken is voor kleinere evenementen.

Om naadloze integratie van de oude systemen met het nieuwe Lake Processing te voorzien zijn er tevens een aantal Lake LM26 processoren aangekocht.