Over CyberDance 2018-03-17T07:55:33+00:00

Over CyberDance

CyberDance Sound & Light is in 2003 opgericht door Tom van den Heuvel en ontstaan uit een passie voor techniek en het altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Door de jaren heen heeft CyberDance Sound & Light zich ontwikkeld van licht- en geluidsverhuurbedrijf naar een totaalleverancier op gebied van evenemententechniek. Niet alleen voor feesten en festivals maar ook voor bedrijfsevenementen, modeshows, beurzen en congressen. Hierbij is de aandacht voor kleinere evenementen niet uit het oog verloren.

Dankzij de ervaring, gemotiveerde medewerkers, gedegen kennis van de materialen en met zorg samengestelde verhuurinventaris kunnen wij als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken naar een technisch totaalconcept en dit feilloos uitvoeren. In dit proces staan flexibiliteit en meedenken centraal: we komen graag zelf met ideeën en oplossingen om uw evenement nóg beter te maken.

Naast eindgebruikers en evenementenorganisaties ondersteunen wij ook graag collega-verhuurbedrijven met advies, personeel en materialen. Dit komt tot uiting in de neutraliteit van de materialen (slechts subtiel een logo zonder naamsvermelding aangebracht) en het feit dat er zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van standaarden en doordachte transport- en aansluitmogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bekijk hieronder de diensten:
Consumer & DJ | Corporate & Expo | Festivals, EDM & Live | Dry Hire

Bekijk onze recente projecten