//Festivals, EDM & Live

Festivals, EDM & Live

Als organisator van een evenement of festival wilt u graag de ultieme beleving bieden aan uw publiek.  De juiste toepassing van techniek is hier integraal onderdeel van.

Met creatieve designs, uitmuntend geluid en spectaculair licht, video en special FX ondersteunen wij al jaren dance-feesten, live-events en festivals door geheel Nederland en daarbuiten.
Onze apparatuur voldoet aan de hoogste standaarden waardoor veeleisende riders van populaire DJ’s of artiesten geen probleem vormen. Onze technici gaan tot het uiterste om van uw evenement een succes te maken.

Om u als organisator te ondersteunen in de totale productie kunnen wij in combinatie met de basistechniek ook zorg dragen voor stroomvoorziening, podiumbouw en site-verlichting. Hiermee heeft u slechts één aanspreekpunt voor het gehele technische aspect van de productie en worden communicatiefouten tussen verschillende partijen uitgesloten.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Referenties

Lief Festival 2016

Voor het elfde jaar op rij verzorgden wij de techniek op Lief Festival te Utrecht. Op dit festival langs de intrigerende paden rond het Utrechtse Strijkviertel stuiven ongerepte Techno, Deep-/Techhouse, House, Disco en Funk klanken [...]

Dedicated Indoor 2016

Eind februari 2016 vond er een nieuwe editie van Dedicated Indoor plaats in Studio A12 te Bunnik. Voor dit hardstyle-evenement ontwierp CyberDance het licht- en geluidsplan en voerde dit uit.  Een indrukwekkende constructie met meer [...]