//Corporate & Expo

Corporate & Expo

CyberDance Sound & Light biedt technische totaalondersteuning voor bedrijfsevenementen, presentaties, congressen, productpresentaties en beurzen.

Dankzij onze ervaring, passie voor techniek en uitgebreide voorraad materialen zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat uw boodschap duidelijk en haarscherp over komt.
U kan bij ons terecht met uw plannen of technische vraagstukken en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Flexibiliteit en meedenken staan hierbij hoog in het vaandel zodat we samen tot het best haalbare resultaat binnen het gestelde budget kunnen komen.

Als totaalleverancier kunnen wij u de volledige technische productie van uw bedrijfsevenement, presentatie, congres of productpresentatie uit handen nemen. Dit zorgt voor korte lijnen, 1 aanspreekpunt en een optimale afstemming tussen de technische aspecten. We verzorgen niet enkel licht, geluid en video maar ook special FX, stroomvoorziening en podia. Ook sfeervolle aankleding door middel van theaterdoeken en voile behoort tot de mogelijkheden, zodat u uw eigen bedrijfshal kan omtoveren tot congresruimte of feestpaleis.

Door gebruik te maken van truss-systemen gecombineerd met banners kunnen wij u voorzien van modulaire standbouw, volledig aanpasbaar aan uw wensen. Deze methode is voordeliger dan conventionele standbouw en eenvoudig aan te passen aan nieuwe locaties.
Alle modulaire standbouw systemen zijn aan te vullen met verschillende soorten (led)verlichting en audiovisuele materialen.

Referenties

Info Support Dragon’s Den 2016

Begin december vond de Dragons’ Den 2016 van Info Support plaats. Voor de finale van de vierde editie van Innovation Projects werd het bedrijfsrestaurant van Info Support omgeturnd tot battle arena. Daar kregen de vier [...]

DelfSail 2016

Tijdens DelfSail 2016 organiseerde de Koninklijke Wagenborg traditiegetrouw zijn relatiedagen.  Gedurende dit 3-daagse evenement werd de kade omgetoverd tot feestterrein. Voor deze gelegenheid ondersteunden wij RED Productions tijdens het gehele productietraject en leverden wij de [...]

Elite Model Look 2016

Eind Mei vonden in winkelcentrum Hoog Catharijne Utrecht de eerste Elite Model Look Nederland Castings van 2016 plaats. Elite is het grootste modellenbureau ter wereld en tijdens de castingdays streden de modellen in spé voor [...]

SNS Sportgala 2015

Op 21 januari verzorgde CyberDance in opdracht van RED Productions de licht- en video- en podiumtechniek voor het SNS Sportgala in de Topsporthal te Almere.